ЈАДАМ ЗА ДВАЈЦА

ЈАДАМ ЗА ДВАЈЦА

Млада девојка која половина од животот се мачела со пореметување на исхраната одеднаш останува бремена. Таа се соочува со предизвикот правилно да јаде и да остане здрава. Интимна приказна за рамнотежата меѓу мајчинството и тешката болест.