БЛАГОСЛОВЕНА

БЛАГОСЛОВЕНА

Во последните часови пред породувањето, бремена жена анксиозно бара поддршка од својот актуелен оженет љубовник, истовремено одбивајќи комуникација со вистинскиот татко на бебето. По раѓањето на бебето, таа сфаќа дека со ниту еден од двајцата мажи нема вистинска поврзаност и воедно се чувствува неподготвена за сопствената транзиција кон мајчинството.