ВКУС

ВКУС

Момчето се враќа во малото гратче каде што се наоѓа со старите пријатели. Убаво се забавуваат заедно. На крајот на денот одлучуваат да ја продолжат „средбата“.

Влегуваат во автомобил со непознат човек, чии мотиви не се познати. Ваквата спонтана постапка е шанса да се зближат меѓу себе и да се пронајдат себеси.