Гала проекции

ЗАЛИВОТ СЛЕК

ЗАЛИВОТ СЛЕК

Франција/Германија, 2016, 122 мин.

Режија: Бруно Думон

Улоги: Фабрис Лукини, Жулиет Бинош, Валерија Бруни-Тедески

КУЌАТА НА ВИЦЕКРАЛОТ

КУЌАТА НА ВИЦЕКРАЛОТ

Индија, 2017, 106 мин.

Режија: Гуринден Чада

Улоги: Џилијан Андерсон, Мајкл Гамбон, Хју Боневил

МЛАДИОТ КАРЛ МАРКС

МЛАДИОТ КАРЛ МАРКС

Франција/Белгија/Германија, 2017, 118 мин.

Режија: Раул Пек

Улоги: Аугуст Дил, Штефан Конарске, Вики Крипс, Оливие Гурме

НЕВИДЛИВИОТ ГОСТИН

НЕВИДЛИВИОТ ГОСТИН

Шпанија, 2017, 104 мин.

Режија: Ориол Пауло

Улоги: Марио Касас, Барбара Лени, Ана Вагнер, Хозе Коронадо

КРАЛИЦАТА НА ШПАНИЈА

КРАЛИЦАТА НА ШПАНИЈА

Шпанија, 2016, 128 мин.

Режија: Фернандо Труеба

Улоги: Пенелопе Круз, Кери Елвс, Менди Патинкин