Денови на квир кино

 

ДА БЕШЕ ЉУБОВ

ДА БЕШЕ ЉУБОВ

France, 2020, 82 min.

Режија: Patric Chiha

Сценарио: Patric Chiha

АДВОКАТ

АДВОКАТ

Lithuania, 2020, 97 min.

Режија: Romas Zabarauskas

Улоги: Eimutis Kvosciauskas, Dogac Yildiz, Darya Ekamasova

Сценарио: Romas Zabarauskas

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ ВО ЧЕЧЕНИЈА

ДОБРЕ ДОЈДОВТЕ ВО ЧЕЧЕНИЈА

United States, 2020, 107 min.

Режија: David France

Сценарио: David France, Tyler H. Walk