И(С)ЗГУБЕНИ

И(С)ЗГУБЕНИ

Лош ден за Рудолф, осамениот 77-годишен пензиониран лингвист, почнува да го следи едно куче од кое не може да се отараси. Оваа средба конечно води до целосна и неочекувана промена во неговиот живот.