КОБРА

КОБРА

Трогателна приказна за легендата на боречкиот спорт Шабан Трстена, единствениот спортист од Македонија кој освоил олимписко злато. Поради непознати причини, неговиот успех никогаш не бил признаен од политичките авторитети и општеството.