КОПА-ЛОКА

КОПА-ЛОКА

Ова е приказна за Копа-Лока, напуштено грчко летувалиште. Паулина е девојката во средиштето на Копа-Лока. Сите се грижат за неа, а таа се грижи за сите – на секој можен начин.