Македонска продукција

АХ, ЉУБОВ МОЈА

АХ, ЉУБОВ МОЈА

Македонија, 2017, 104 мин.

Режија: Коле Ангеловски

Улоги: Нина Деан, Атанас Атанасовски, Александар Микиќ, Соња Стамболџиева, Роберт Ристов, Жарко Димоски, Крсте Јовановски, Марија Кондовска, Ердоан Максут, Кристина Ласовска, Валентин Костадиновски, Ева Скендеровска, Едмонд Сотир, Андон Јовановски

ЌЕ ДОЈДАТ ДЕЦАТА

ЌЕ ДОЈДАТ ДЕЦАТА

Македонија, 2017, 19 мин.

Режија: Ана Јакимска Ana Jakimska

Улоги: Наташа Петровиќ, Шенка Колозова

ЧЕВЛИ

ЧЕВЛИ

Македонија, 2016, 18 мин.

Режија: Бранко Костески

Улоги: Благој Веселинов, Григор Јовановски, Диме Илиев, Ана Костовска, Роберт Ристов