НЕОНСКИ СРЦА

НЕОНСКИ СРЦА

Средовечен возач на камион си доаѓа дома по турата во Романија. Но, истата вечер неговиот син тинејџер не се враќа дома. Вознемирен од исчезнувањето, таткото е спремен на сѐ за да го најде својот син, дури и по цена на загуба на сопствената слобода.