ОД ШТО Е СОЗДАДЕНО ВРЕМЕТО

ОД ШТО Е СОЗДАДЕНО ВРЕМЕТО

Што ако најдете порака во шише во вид на запечатен филмски канистер, која сте ја пратиле вие лично пред 30 години?

По обработка на оваа 16 мм филмска лента, открив дека морето оставило траги на сликите и филмот ги носи спомените на сите работи што ги видел на патот кон копното. Но, се покажа дека тоа се спомените од моето детство.