Посебни проекции

Жан-Пол Готје: Фрик и шик

Жан-Пол Готје: Фрик и шик

France, 2018, 93 min.

Режија: Јан Леноре

ВИОЛИНАТА НА ЏО

ВИОЛИНАТА НА ЏО

USA, 2016, 24min.

Режија: Kahane Cooperman

Улоги: Kathleen Drohan, Joesph Feingold, Regina Feingold

Кинематографија: Bob Richman

Продуценти: Kahane Cooperman, Raphaela Neihausen

 

Продукција: Lucky Two Productions