ТОПЛО И СТУДЕНО

ТОПЛО И СТУДЕНО

Филмот е приказна за една средба, снимен во еден кадар. Во текот на само неколку моменти, животот на две жени, кои не се познаваат, ќе се спојат. Првпат се среќаваат кога помладата ќе се обиде да ја украде чантата на постарата. Но наместо да го решат проблемот со помош на полиција, жените доаѓаат до исклучителен договор. И покрај неповолните околности, тие на крајот си помагаат една на друга.