Фокус на француски филм

ОВА Е НАШАТА ЗЕМЈА

ОВА Е НАШАТА ЗЕМЈА

Франција, Белгија, 2017, 118 мин.

Режија: Лукас Белво

Улоги: Емили Декен, Андре Дусолие, Катрин Жакоб

СУРОВО

СУРОВО

Франција/Белгија, 2016, 98 мин.

Режија: ЏулијаДукорно

Улоги: Гаранс Марилие, Ела Румф, Раба Наит Уфела

 НОКТУРАМА

НОКТУРАМА

Франција/Германија/Белгија, 2016, 130 мин.

Режија: Бертран Бонело

Улоги: Финеган Олдфилд, Венсан Ротиерс, Хамза Мезијани