Прес

Прес конференција за филмот „Лазар“, 25.04.2016

Прес конференција за филмот „Лазар“, 25.04.2016

На денешната прес конференција посветена на скопската премиера на „Лазар“ на Светозар Ристовски, покрај режисерот гстуваа и директорот на фотографија Дејан Димевски и Атанас Герогиев, која ја работеше монтажата, од Хрватска, за премиерата на Скопје филм фестивал пристигна и Ведран Живолиќ, кој ја толкува насловната улога.

Информации за прес-акредитации


press@skopjefilmfestival.com.mk