Работилници

Работилница за снимање на нискобуџетен филм Мајкл Ондер – режисер на филмот „Таксим холдем“

Работилница за снимање на нискобуџетен филм Мајкл Ондер – режисер на филмот „Таксим холдем“

20.04.2018, петок, 12:00 часот

ЈОСЕФ ЕРЧЕВИК АМАДО -ПРОДУЦЕНТ НА ФИЛМОТ „ТАКСИМ ХОЛДЕМ“

Кинотека на Македонија

Размислувања за квир кинематографијата и промоција на книгата „За засрамените геј мажи“ (Ендру Хоџс и Дејвид Хатер)

Размислувања за квир кинематографијата и промоција на книгата „За засрамените геј мажи“ (Ендру Хоџс и Дејвид Хатер)

Кусо воведно предавање, дискусија и промоција на книга со Жоао Флоренсио и Станимир Панајотов 

Кино Фросина

23.04.2018, понеделник, 19:00 часот